uitgeLICHT: Ferrolight

Het merkt FERROLIGHT Design laat zien dat ook LED verlichting goed toe te passen is in uw interieur. Elke ruimte verdient passende verlichting die zorgt voor sfeer & beleving en een extra dimensie biedt. LED verlichting kan hier ook een onderdeel van zijn.

 

FERROLIGHT ontwerpt vanuit de bron en laat zich  in alle designs leiden door licht dat zo dicht mogelijk de warmte van zonlicht nadert om er vervolgens een zo minimalistisch mogelijk armatuur omheen te maken. Mooi, warm en te dimmen licht gevat in hoogstaand design, energiezuinig – energielabel A+ en A++.

FERROLIGHT Design werkt samen met architecten en projectbureaus om woningen, bedrijfspanden, winkels, hotels en tuinen te  voorzien van mooi en functioneel licht. Samen creëren zij de sfeer die past bij zijn omgeving.

 

Op Donderdagavond 26 oktober is Marike Bertram-Verbeek, lichtspecialist van het merk Ferrolight, vanaf 19.00 bij ons in de showroom aanwezig. Om 20.30 geeft zij een presentatie. Hierin vertelt zei u alles over LED verlichting en hoe dit toe te passen in uw interieur en hoe te dimmen.


Direct contact opnemen

Als u interesse heeft in dit product, neem dan direct contact met ons op via het onderstaande contactformulier,
wij bellen of emailen u dan zo snel mogelijk terug om een afspraak met u te maken.

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

:
:
:
:Social Media

 

Contact

Lange Tiendeweg 66
2801 KJ Gouda
Tel. 0182-59 98 68
info@duijvendijkwonen.nl

Openingstijden

maandag: gesloten
dinsdag t/m vrijdag:
09.00 - 17.30 uur
donderdag koopavond:
17.30 - 20.00 uur
zaterdag:
09.00 - 17.00 uur

© 2016 | Ontwerp en realisatie: Rockettail